Хотел за кучета "K9 World"

Ще се грижим с любов и внимание за вашето любимо куче.

В проект

Уважаеми клиенти, във връзка с извънредните мерки за предотвратяване на разпространението на COVID-19, Ви уведомяваме, че не се допускат външни лица в хотела за кучета. 

 

Грижите и разходките се извършват от опитните ни треньори, които имат изграден подход към всякакви особености в характерите на кучетата.

При нас са добре дошли кучета от всякаква порода, възраст, както и кучета с всякакъв характер. Приемаме дори разгонени кучета и силно агресивни кучета. Кучетата се приемат в домашни условия. В домашни условия кучето се приема в самостоятелна стая, в която ще се чувства като у дома си. Кучетата се разхождат и хранят според изградените от собствениците им навици.

Правилник:

Всяко куче трябва да бъде ваксинирано за Кучешка кашлица (Инфекциозен трахеобронхит).
Всяко куче трябва да бъде подготвено с повод, нашийник, купа за храна и храна. Приемът на всяко куче става с предварителна уговорка, минимум 24 часа по-рано от постъпването му. Издаването на кучето става с предварително уговорен ден и час. Настаняването и напускането е между 10:00ч. и 20:00ч.

Ценоразпис:

-40лв на ден

-разгонено куче- 45лв на ден

-агресивно куче- 50лв на ден

-ранно настаняване- 5лв

-късно напускане- 10лв

Даване на медикаменти: 5лв на ден- можем да дадем лекараства на Вашето куче (при нужда).

Непрофесионален Груминг: 80лв –  къпане, подсушаване и обикновенно подстригване (неспециални прически).

За повече информация, свържете се с главен консултант треньор на кучета Павел Джуров от училище за кучета “K9 World”.

Разхождане на кучета

Услугата е за ангажирани стопани, които имат нужда от опитен треньор да се грижи за кучето им

Разхождането на кучето се извършва от треньор.

Не се правят групови разходки с други кучета.

Кучето се изморява само и единствено с игра с треньора.

Кучето трябва да има правилният нашийник и повод, като треньорът ще Ви посъветва какви да бъдат.

Грижа за Вашият любимец:

Ще храним и даваме вода на кучето Ви, когато отсъствате и нямате тази възможност. Конкретни часове и места за разходка се договорят с треньора. Tе ще бъдат индивидуални за всяко едно куче.

Ако кучето Ви има други нужди – като например да се дават лекарства в определен режим, треньорът може да поеме отговорнoстта да ги дава.

Цена: 55лв-60мин

*Цените са без включени транспортни разходи

За повече информация връзка с главен консулант треньор на кучета Павел Джуров от училище за кучета “K9 World”.

Хотел за кучета

Малко информация за хотелите за кучета.

 

Все повече хора си оставят кучетата на хотел. Повечето случаи хората нямат голям избор да пътуват с домашните си кучета, за това има такава услуга хотел за кучета. Но когато оставите кучето си на хотел може да имате малко неочаквани и нежелани последствия.

Стреса, че Вас ви няма и спадането на имунитета в резултат от оставянето на кучето, са малка част от проблемите, които може да очаквате. Много често кучетата боледуват в хотелите за кучета,но причините не винаги са условията. Рядко, но се случва, кучето да откаже да се храни или да се депресира докато е на хотел. Има случаи, в които отключват болести, които често се базират на имунната система на кучето.

Хотелите за кучета са направени, за да побират колкото се може повече кучета. От обща логика е ясно, че кучетата ще се джафкат, рамжът и т.н. Ако имате страхливо или агресивно куче това може да има доста лоши последствия. Много хора оставят кучето си на пансион и след като си го приберат започват да имат проблеми с нестабилен характер,проблем който преди хотела не са имали. Много е просто слагате страхливо куче в клетка, която е заобиколена от още поне 10 кучета, които ще лаят и рамжът по Вашто куче. Страхливото куче има два избора-или да се свие повече, или да отключи защитна агресия. След като си го вземете то ще гледа на другите кучета в парка с пренабрежение и можете да забележите промени в него, които не сте виждали преди. Ако имате агресивна порода куче, което още не е отключило нападателната си агресия, хотела определено ще помогне.

Когато оставяте кучето си на хотел има няколко неща, за които е хубаво да помислите. Храната, която ще се храни може би няма да е същата като тази, с която сте ги хранили до сега. Дали кучето Ви ще се разхожда и какво ще представлява тази разходка. Често хигиените навици също се развалят или променят, когато кучетата останат на хотел. Ако не се разхождат и стоят в клетка искат, не искат ще започнат да се изхождат, там където спи и ако свикне като се приберат може да продължът да го правят. Ако се разхождат в различен режим от Вашия, пак можете да имате неочквани бели вкъщи.

Целта на тази информация не е да се злепоставят хотелите, но хората е хубаво да знаят какво може да очакват, както и това,че хотелите не са виновни. Алтернативни варянти има естествено, пак с рискове, но може би по-малки. Ако оставите кучето при познат или приятел, фактора с многото кучета го няма. Ако намерите човек, който да Ви разхожда и храни кучето също не е лош варянт, защото така поне кучето не сменя обстановката и ще е много по-спокойно. Има хора, които взимат кучета в собствения си дом и проблемите не са чак толква много като в хотел-кучкарник. И естествено има кучета, които нямат проблеми с характера и нямат проблеми с хотелите за кучета.

Как да помогнете на кучето да е по спокойно, когато го оставите на хотел.

  • Носете редовната им храна, с която са свикнали да ядът.
  • Не ги посещавайте често, защото ако кучето е по-страхливо, то тъкмо ще свикне, че Вас ви няма и изведнъв се появите, за да го видите, а след това пак го оставите за няколко дена,само ще го раздразните и по този начин няма да му помогнете то да се адаптира по-бързо.
  • Носете играчка, която му е позната и я оставате с него.
  • Ако има легло, с което то е свикнало да спи, ще му е доста по-лесно да се адаптира към новото място.
  • Предупредете хотела, ако кучето Ви има проблеми с характера, за да могат да вземат нужните мерки през престоя му.